1-fase hybride stringomvormers

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1
MIN 2500 TL-XH
MIN 2500 TL-XH
€437,00Excl. btw
MIN 3000 TL-XH
MIN 3000 TL-XH
€474,00Excl. btw
MIN 3600 TL-XH
MIN 3600 TL-XH
€523,00Excl. btw
MIN 4200 TL-XH
MIN 4200 TL-XH
€560,00Excl. btw
MIN 4600 TL-XH
MIN 4600 TL-XH
€585,00Excl. btw
MIN 5000 TL-XH
MIN 5000 TL-XH
€609,00Excl. btw
MIN 6000 TL-XH
MIN 6000 TL-XH
€665,00Excl. btw

1-fase hybride stringomvormers voor optimale duurzame energie

Ben je op zoek naar een duurzame en efficiënte manier om je huis van stroom te voorzien met zonne-energie? Dan zijn onze 1-fase hybride stringomvormers de perfecte keuze voor je zonne-energiesysteem. Deze innovatieve omvormers combineren het beste van twee werelden: de betrouwbaarheid van stringtechnologie met de flexibiliteit van een hybride systeem.

Wat zijn 1-fase hybride stringomvormers?

1-fase hybride stringomvormers zijn ontworpen om de door zonnepanelen opgewekte gelijkstroom om te zetten in bruikbare wisselstroom voor je huishoudelijke apparaten, terwijl ze tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om energie op te slaan in een batterij. Dit maakt het mogelijk om zonne-energie te gebruiken wanneer het je uitkomt, zelfs als de zon niet schijnt.

Waarom kiezen voor een 1-fase hybride omvormer?

  • - Energieonafhankelijkheid: met een 1-fase hybride omvormer ben je minder afhankelijk van het  elektriciteitsnet. Je kunt overdag opgewekte energie opslaan en deze ‘s avonds gebruiken, wat  resulteert in een lagere energierekening en een kleinere ecologische voetafdruk.
  • - Noodstroomvoorziening: een hybride omvormer kan fungeren als een noodstroombron bij  stroomuitval, waardoor je essentiële apparaten blijven werken.
  • - Optimaal energiebeheer: dankzij geïntegreerde slimme technologie kun je jouw energieproductie  en -verbruik efficënt beheren. Via intuïtieve monitoringplatforms heb je real-time inzicht in je  energiehuishouding.
  • - Eenvoudige installatie: onze 1-fase hybride omvormers zijn ontworpen met het oog op eenvoud.  Ze zijn gemakkelijk te installeren en vereisen minder componenten dan traditionele systemen, wat tijd en kosten bespaart.

Growatt omvormer 1-fase

Ons assortiment bestaat voor een groot deel uit 1-fase omvormers van Growatt. Growatt staat bekend om hun kwaliteit en innovatie op het gebied van zonne-energie. Met een Growatt 1-fase omvormer kies je voor een slimme investering.

De voordelen van Solarloods 1-fase hybride stringomvormers

Onze 1-fase hybride stringomvormers bieden naast hoogwaardige kwaliteit nog meer voordelen:

  • - Hoog rendement: efficiënte omzetting van DC naar AC zorgt voor een maximale opbrengst van je  zonnepanelen.
  • - Duurzaamheid: ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden en om een  lange levensduur te garanderen.
  • - Compatibiliteit: geschikt voor de meeste zonnepaneeltypes en batterijopslagsystemen.
  • - Gebruiksvriendelijkheid: met onze gebruiksvriendelijke interface kun je zonder moeite je systeem beheren.
  • - Support: ons deskundige team staat klaar om je te ondersteunen bij zowel de keuze als de  installatie van je omvormer.

1-fase hybride omvormer bestellen bij Solarloods

Bij Solarloods staan we achter de kwaliteit van onze 1-fase hybride omvormers. We kiezen zorgvuldig voor producten zoals de Growatt omvormer 1-fase, die bekendstaat om zijn prestaties en betrouwbaarheid. Ons deskundige team helpt je graag bij het vinden van de juiste omvormer. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.