Zonnepanelen 2278 mm x 1134 mm

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
JA Solar JAM72S30-545-MR Alu frame
-20%
JA Solar JAM72S30-545-MR Alu frame
€149,00 €119,50Excl. btw

Ben je op zoek naar zonnepanelen met de afmeting 2278 mm x 1134 mm? Losse zonnepanelen kopen doe je eenvoudig en voordelig bij Solarloods! Onze zonnepanelen bieden een optimale balans tussen prestaties en ruimtebesparing, waardoor je het meeste uit jouw beschikbare dakoppervlak kunt halen. Bekijk snel ons assortiment!

De voordelen van 2278 mm x 1134 mm panelen

Zonnepanelen met een afmeting van 2278 mm x 1134 mm hebben een hoog rendement. Vanwege hun grote oppervlakte kunnen ze meer zonlicht opvangen en omzetten in elektriciteit, wat resulteert in een hogere opbrengst. Dit maakt de zonnepanelen 2278 mm x 1134 mm ideaal voor grotere huizen of huishoudens met een hoger energieverbruik. Bovendien staat de aanschaf van grote panelen gelijk aan het inkopen van een lager aantal. De installatie kan sneller worden voltooid, wat kostenefficiëntie en tijdsbesparing oplevert. Een ander bijkomend voordeel is dat grote zonnepanelen zorgen voor een strakke en egale uitstraling op jouw dak. Je zonne-energiesysteem ziet er hierdoor professioneel en verzorgd uit.

Het kiezen van het juiste formaat

Verschillende dakgroottes en vormen vereisen verschillende benaderingen. Bij Solarloods bieden we daarom een assortiment van diverse zonnepaneelafmetingen, zodat je het perfecte formaat kunt kiezen dat geschikt is voor jouw dak.

Andere afmetingen zonnepanelen

Naast de 2278 mm x 1134 mm zonnepanelen, hebben wij nog veel andere afmetingen in ons assortiment. Het juiste formaat kiezen voor jouw dak, hangt af van verschillende factoren. Denk aan jouw energiebehoefte, beschikbare dakoppervlak en de oriëntatie en hellingshoek van je dak.

Grote zonnepanelen hebben over het algemeen een hogere opbrengst, vanwege hun oppervlakte en capaciteit. Er zijn minder panelen nodig voor dezelfde opbrengst, waardoor de installatie sneller voltooid wordt. Middelgrote panelen hebben een goede balans tussen opbrengst en ruimte. En kleine panelen zijn flexibeler in de plaatsing op het dak.

Onze merken

Bij ons vind je zonnepanelen van veel verschillende merken. Stuk voor stuk staan deze merken voor kwaliteit. Zo bieden wij onder andere zonnepanelen van JA Solar, Trina Solar, Risen Energy en Meyer Burger aan. Op onze merkenpagina vertellen we je meer over deze merken.

Montage en installatie

Houd bij het installeren van zonnepanelen rekening met op welke plek op het dak het meeste zonlicht komt. Daarna maak je het dak schoon en installeer je de montagerails op het dak. Vervolgens bevestig je de zonnepanelen aan de rails. Sluit de panelen aan met kabels en gebruik een omvormer om de zonnestroom om te zetten in bruikbare elektriciteit voor je huis. Verbind de omvormer met je elektriciteitskast.

Veiligheid staat voorop. Daarom kunnen wij ook de complete installatie verzorgen via onze partner Swintech Installatie B.V.. Zij hebben de kennis en kunde in huis om jou van A tot Z te ontzorgen.

Een duurzame toekomst met Solarloods

Klaar om over te stappen op duurzame energie? Bestel dan snel onze losse zonnepanelen! Heb je nog vragen over welke afmetingen geschikt zijn voor jouw dak, of over onze zonnepanelen in het algemeen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!