Schakelmateriaal voor zonnepanelen

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Aardlekautomaat 1p+n B16 30mA 6kA (18mm)
Aardlekautomaat 1p+n B16 30mA 6kA (18mm)
€54,00Excl. btw
Aardlekautomaat 3p+n B16 30mA 6kA
Aardlekautomaat 3p+n B16 30mA 6kA
€127,00Excl. btw
Aardlekautomaat 3p+n B25 30mA 6kA
Aardlekautomaat 3p+n B25 30mA 6kA
€138,00Excl. btw
Aardlekautomaat 3p+n B40 30mA 6kA
Aardlekautomaat 3p+n B40 30mA 6kA
€159,95Excl. btw
ABB werkschakelaar 2-polig 25A BW225DP
ABB werkschakelaar 2-polig 25A BW225DP
€27,70Excl. btw
ABB werkschakelaar 3-polig 25A BW325TPN
ABB werkschakelaar 3-polig 25A BW325TPN
€31,20Excl. btw

Solarloods biedt kwalitatief schakelmateriaal, speciaal ontworpen voor de veilige en efficiënte controle van jouw zonnepaneleninstallatie. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare werkschakelaar, een aardlekautomaat of specifieke schakelaars voor jouw meterkast, ons uitgebreide assortiment voldoet aan diverse behoeften. Ontdek nu onze hoogwaardige schakelmateriaalproducten.

Werkschakelaars voor zonnepanelen

Onze ABB-werkschakelaars zijn ontworpen voor een betrouwbare en veilige bediening van zonnepaneleninstallaties. Met een keuze uit 2-polige en 3-polige werkschakelaars, variërend in ampèrage, bieden wij de flexibiliteit die nodig is voor diverse toepassingen. ABB staat bekend om zijn hoogwaardige producten, en deze werkschakelaars vormen daarop geen uitzondering.

Aardlekautomaten voor extra veiligheid

Veiligheid staat voorop bij zonnepaneleninstallaties. Onze aardlekautomaten zorgen voor extra beveiliging tegen lekstromen en kortsluitingen. Met verschillende ampèrages beschikbaar, kun je het juiste niveau van beveiliging kiezen voor jouw specifieke installatiebehoeften.

Zonnepaneel schakelaars voor jouw meterkast

Specifieke schakelaars voor jouw meterkast zijn essentieel om de stroomtoevoer van en naar zonnepanelen nauwkeurig te controleren. Ons assortiment bevat hoogwaardige schakelaars die voldoen aan de vereisten van zonnepaneleninstallaties in de meterkast.

Waarom kiezen voor ons schakelmateriaal?

Solarloods onderscheidt zich door hoogwaardig schakelmateriaal aan te bieden met de volgende voordelen:

  • - Betrouwbaarheid: Onze schakelaars en aardlekautomaten zijn ontworpen voor betrouwbare en langdurige prestaties.
  • - Veiligheid: Voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen om een veilige werking van jouw zonne-energiesysteem te waarborgen.
  • - Eenvoudige Installatie: Onze schakelmateriaalproducten zijn ontworpen voor gebruiksgemak en eenvoudige installatie.
  • - Compatibiliteit: Geschikt voor diverse zonnepanelensystemen en naadloos te integreren met verschillende omvormers.

Onderhoud en subsidiemogelijkheden

Naast hoogwaardige producten biedt Solarloods ook deskundig advies over onderhoud en subsidiemogelijkheden voor schakelmateriaal voor zonnepaneleninstallaties. Regelmatig onderhoud is cruciaal om de betrouwbaarheid en veiligheid van het systeem te waarborgen. Daarnaast kunnen er subsidiemogelijkheden beschikbaar zijn om de kosten van jouw zonne-energiesysteem te verlagen.

Recente ontwikkelingen en trends

Solarloods volgt de recente ontwikkelingen en trends in de zonne-energiesector op de voet. Nieuwe technologieën en innovaties kunnen van invloed zijn op de prestaties en functionaliteiten van schakelmateriaal. Wij informeren onze klanten graag over de nieuwste ontwikkelingen om hen te helpen bij het maken van geïnformeerde beslissingen.

Schakelmateriaal bij Solarloods

Hulp nodig bij het vinden van het juiste schakelmateriaal? Dan staat ons team klaar om je te helpen met deskundig advies en ondersteuning. Neem contact met ons op via 0854 - 015954 of stuur een e-mail naar [email protected]. We helpen je graag bij het realiseren van jouw zonne-energieproject.