345 Wp zonnepanelen

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
JAM60S10-345-MR black frame
-28%
JAM60S10-345-MR black frame
€129,00 €93,00Excl. btw

Ben je op zoek naar hoogwaardige zonnepanelen met een vermogen van 345 Wattpiek (Wp)? Bij Solarloods bieden we je onze efficiënte 345 Wp zonnepanelen. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we ze snel bij je thuis leveren. Maak je geen zorgen over het aantal panelen dat je wilt bestellen, we hebben voldoende beschikbaar. Ontdek nu de mogelijkheden en kies de zonnepanelen die het beste bij jouw huis passen.

Wat betekent 345 Wp?

De afkorting 'Wp' staat voor Wattpiek vermogen bij zonnepanelen. Het geeft aan wat het maximale vermogen is dat onder ideale omstandigheden per jaar per zonnepaneel kan worden opgewekt. Bij 345 Wp zonnepanelen komt dit neer op een potentiële jaarlijkse opbrengst van 345 kWh per paneel. Houd er rekening mee dat dit het maximale rendement vertegenwoordigt en dat de werkelijke opbrengst afhankelijk is van diverse factoren.

Meer panelen, meer energie

Het totale Wattpiek vermogen neemt toe naarmate je meer zonnepanelen installeert. Als je bijvoorbeeld tien zonnepanelen met een vermogen van 345 Wp plaatst, zou je theoretisch een jaarlijkse opbrengst van 3450 kWh kunnen genereren. Natuurlijk moet je voldoende dakruimte hebben en de juiste plaatsing voor optimaal zonlicht. Als je hierover twijfelt, aarzel dan niet om ons om advies te vragen.

De voordelen in het kort

  • - Efficiëntie
  • - Beperkte ruimte nodig
  • - Besparing op energiekosten
  • - Installatie en montage mogelijk

Installatie van 345 Wp zonnepanelen

Bij Solarloods bieden we de mogelijkheid om de installatie van je 345 Wp zonnepanelen te verzorgen. We werken samen met Swintech, experts in zonnepaneelinstallatie. Als je de installatie aan hen wilt uitbesteden, raden we aan om een offerte aan te vragen waarin je aangeeft dat je de installatie via Swintech wilt laten uitvoeren. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de details en kosten te bespreken. Als je ervoor kiest om de installatie zelf te doen, staat onze klantenservice altijd klaar om je handige tips en advies te geven.

Voordeel bij grotere aantallen

Wil je nog meer voordeel halen uit je zonnepanelen? Voor 345 Wp zonnepanelen bieden we volumekorting bij een afname vanaf 36 zonnepanelen. Hiermee kun je 5% korting krijgen. Als je samen met je buren of vrienden van plan bent om zonnepanelen te plaatsen, overweeg dan om gezamenlijk in bulk te bestellen en te profiteren van aantrekkelijke kortingen. Zo kun je je investering nog sneller terugverdienen.

Bestel je 345 Wp zonnepanelen

Heb je je keuze gemaakt en weet je hoeveel panelen je wilt bestellen? Bestel dan eenvoudig je 345 Wp zonnepanelen. Als je ook de installatie wilt uitbesteden aan onze partner Swintech, kun je een offerte aanvragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Onze klantenservice staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Of je nu advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste zonnepanelen of informatie wilt over zelfinstallatie, we helpen je graag verder.