345 Wp zonnepanelen

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
JAM60S10-345-MR black frame
-28%
JAM60S10-345-MR black frame
€129,00 €93,00Excl. btw

345 Wp zonnepanelen

Ben je op zoek naar hoogwaardige zonnepanelen voor op je dak? Ontdek de efficiënte 345 Wp zonnepanelen van Solarloods. Direct uit voorraad leverbaar! Dankzij onze ruime voorraad kunnen we snel leveren. Ook heb je de mogelijkheid om deze zonnepanelen te bestellen met professionele installatie. Kijk snel naar de mogelijkheden en maak de beste keuze voor duurzame energie in jouw huis.

Wat houdt 345 Wp in?

345 Wp staat voor het Wattpiekvermogen van de zonnepanelen, oftewel het maximale rendement onder ideale omstandigheden. Dit getal vertegenwoordigt het kWh per jaar per paneel. Het geeft aan hoeveel energie je maximaal kunt genereren. Let wel, dit is het maximale rendement en de daadwerkelijke opbrengst kan variëren afhankelijk van factoren zoals locatie en plaatsing.

Meer zonnepanelen, meer opbrengst

Met een hoger aantal zonnepanelen verhoog je je totale energieopbrengst. Bijvoorbeeld, met tien 345 Wp zonnepanelen kun je tot maximaal 3450 kWh per jaar genereren. De ruimte op je dak en de oriëntatie zijn essentiële factoren bij het bepalen van de opbrengst. Bij twijfel staan onze experts voor je klaar om advies te geven.

Belangrijkste voordelen

  • - Efficiëntie
  • - Neemt relatief weinig ruimte in
  • - Je bespaart op je energierekening
  • - Mogelijkheid tot professionele montage en installatie

345 Wp zonnepanelen installeren

Profiteer van het gemak van professionele installatie voor je 345 Wp zonnepanelen. In samenwerking met Swintech bieden wij deskundige montage en installatie aan. Als je hiervoor kiest, vraag dan een offerte aan en geef aan dat je de installatie door Swintech wilt laten uitvoeren. Wij nemen vervolgens contact met je op voor verdere afstemming.

Volumevoordeel

Voor een extra voordeel op je investering bieden we een volumevoordeel aan bij de aanschaf van 36 panelen of meer. Bij deze hoeveelheid ontvang je 5% korting. Overweeg je gezamenlijk met buren panelen aan te schaffen? Maak gebruik van het volumevoordeel en bespaar op de totale kosten.

345 Wp zonnepanelen bestellen

Kies je voor directe levering van de zonnepanelen en regel je zelf de installatie? Voeg de 345 Wp zonnepanelen dan eenvoudig toe aan je winkelwagen. Bij bestelling op werkdagen voor 12.00 uur, worden de zonnepanelen binnen drie werkdagen verzonden. Voor installatie en montage kun je een offerte aanvragen via onze website. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.