460 Wp zonnepanelen

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
JAM72S20-460-MR alu frame
-26%
JAM72S20-460-MR alu frame
€129,00 €95,00Excl. btw

Voor wie een goed rendement uit zonnepanelen wil halen zijn de 460 Wp zonnepanelen zeer geschikt. Dit zijn krachtige zonnepanelen die meer energie uit de zon halen dan het gemiddelde paneel. De 460 Wp zonnepanelen zijn online bij ons te bestellen en worden normaal gesproken binnen 3 dagen verzonden. Bekijk ons assortiment, maak je keuze en bestel of vraag een offerte aan.

Wat betekent 460 Wp precies?

De letters Wp staan voor Wattpiek vermogen. Zoals het woord piek al aangeeft is dit de piek, oftewel het maximale, dat je kunt opwekken met je zonnepaneel. Bij 460 Wp zonnepanelen betekent dit dat ze op jaarbasis, onder ideale omstandigheden, tot wel 460 kWh per jaar, per paneel kunnen opleveren. Plaats je dus tien 460 Wp zonnepanelen dan is het maximaal haalbare vermogen 4600 kWh.

Goed rendement

Een Wattpiek vermogen van 460 is een bovengemiddeld vermogen, je haalt er dus veel rendement uit. Als je niet zo’n groot dak hebt, of als je veel energie verbruikt, dan zijn dit dus gunstige zonnepanelen. Plaats je de zonnepanelen ook nog eens op gunstige plekken op je dak, met veel zonlicht, dan verdien je je investering nóg sneller terug.

De grootste voordelen

  • - Hoog Wattpiek vermogen
  • - Efficiëntie
  • - Neemt relatief weinig ruimte in
  • - Je bespaart op je energierekening

460 Wp zonnepanelen monteren en installeren

Ook voor onze 460 Wp zonnepanelen is het mogelijk om onze partner Swintech in te schakelen om de montage en installatie uit te voeren. Daarbij is het belangrijk dat je niet direct je zonnepanelen bestelt, maar in plaats daarvan een offerte aanvraagt. Wij berekenen dan voor je wat de totaalprijs inclusief installatie kost. Ga je het zelf doen, of heb je een andere partij gevonden om ze te monteren en installeren? Dan kun je je 460 Wp zonnepanelen gewoon bestellen in onze webshop.

Meerdere zonnepanelen kopen

Hoe meer 460 Wp zonnepanelen, hoe meer energie je kunt opwekken. Maar het bestellen van meerdere panelen is ook op een andere manier voordelig. Bij Solarloods werken we met volumevoordeel, bestel je meer dan een bepaald aantal zonnepanelen dan krijg je korting. Hoeveel dit is kun je zien bij het zonnepaneel van jouw keuze.

460 Wp zonnepanelen van Solarloods

Heb je de juiste zonnepanelen en het juiste aantal gevonden op onze site? Dan kun je op twee manieren bestellen. Of je bestelt direct en de zonnepanelen worden binnen drie werkdagen verzonden, mits je voor 12.00 uur bestelt. Of je vraagt een offerte aan, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug. Zijn er nog dingen onduidelijk, of heb je tips nodig? Schakel dan onze klantenservice in.