Zonnepanelen 2112 mm x 1052 mm

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
JAM72S20-460-MR alu frame
-26%
JAM72S20-460-MR alu frame
€129,00 €95,00Excl. btw
JAM72S20-465-MR black frame
-24%
JAM72S20-465-MR black frame
€129,00 €97,50Excl. btw

Ben je op zoek naar zonnepanelen met de afmeting 2112 mm x 1052 mm? Bij Solarloods kun je gemakkelijk en voordelig losse zonnepanelen aanschaffen. Onze zonnepanelen bieden een ideale balans tussen prestaties en ruimtebesparing, waardoor je het maximale uit je beschikbare dakoppervlak haalt. Bekijk snel ons assortiment

Het voordeel van 2112 mm x 1052 mm panelen

Elke afmeting zonnepanelen heeft zijn eigen voordelen, afhankelijk van je situatie en energiebehoeften. Het belangrijkste voordeel van de 2112 mm x 1052 mm panelen is de goede balans tussen opbrengst en ruimte. Deze zonnepanelen hebben een gemiddelde afmeting en passen daarom goed op de meeste daken.

Het kiezen van het juiste formaat

Verschillende dakgroottes en -vormen vragen om verschillende benaderingen. Bij Solarloods bieden we daarom verschillende afmetingen van zonnepanelen, zodat je het perfecte formaat kunt kiezen dat geschikt is voor jouw dak.

Andere afmetingen zonnepanelen

Naast de zonnepanelen van 2112 mm x 1052 mm hebben wij nog veel andere afmetingen in ons assortiment. De juiste grootte kiezen voor je dak hangt af van verschillende factoren, zoals je energiebehoefte, het beschikbare dakoppervlak en de oriëntatie en hellingshoek van je dak.

Grote zonnepanelen hebben over het algemeen een hogere opbrengst, vanwege hun oppervlakte en capaciteit. Er zijn minder panelen nodig voor dezelfde opbrengst, waardoor de installatie sneller voltooid wordt. Middelgrote panelen hebben een goede balans tussen opbrengst en ruimte. En kleine panelen zijn flexibeler in de plaatsing op het dak.

Onze merken

Bij ons vind je zonnepanelen van veel verschillende merken. Elk van deze merken staat voor kwaliteit. Wij bieden onder andere zonnepanelen van JA Solar, Trina Solar, Risen Energy en Meyer Burger aan. Op onze merkenpagina kun je meer informatie vinden over deze merken.

Montage en installatie

Houd bij de installatie van zonnepanelen rekening met de plek op het dak waar het meeste zonlicht valt. Maak vervolgens het dak schoon en installeer de montagerails. Bevestig de zonnepanelen aan de rails en sluit ze aan met kabels. Gebruik een omvormer om de zonnestroom om te zetten in bruikbare elektriciteit voor je huis. Sluit de omvormer aan op je elektriciteitskast.

Veiligheid staat voorop. Daarom kunnen wij ook de complete installatie verzorgen via onze partner Swintech Installatie B.V.. Zij hebben de kennis en kunde in huis om jou van A tot Z te ontzorgen.

Een duurzame toekomst met Solarloods

Ben je klaar om over te stappen op duurzame energie? Bestel dan snel onze losse zonnepanelen! Heb je nog vragen over welke afmetingen geschikt zijn voor jouw dak, of over onze zonnepanelen in het algemeen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!