Verzenden & retourneren

Levering en verzending
Wij verwerken de bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen. Orders die bezorgd kunnen worden met een pakketdienst (PostNL) worden doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd na verzending. Grote producten zoals zwaardere omvormers of zonnepanelen vervoeren wij per palletzendingen, dit transport wordt verzorgd door onze transporteur: Transmission. De levertijd voor palletzendingen is doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Nadat je zending door de transporteur is opgehaald ontvang je meestal binnen 24 en maximaal 48 uur een track and trace link waarin je je zending kunt volgen.

Retourvoorwaarden
Is je geleverde product niet naar wens? Wat vervelend! Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je een product aanmelden voor een retour. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk aan ons te retourneren. Onze retourservice is mogelijk voor producten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd. indien redelijkerwijze mogelijk.
  • Het product is voorzien van originele etiketten, labels en/of kaartjes. indien redelijkerwijze mogelijk
  • Het product zit in de originele onbeschadigde verpakking. indien redelijkerwijze mogelijk
  • Het product is niet gebruikt. indien redelijkerwijze mogelijk

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld hierin het volgende:
Je naam en telefoonnummer, je factuurnummer en benoem het te retourneren product.
Ook vragen we je om de reden van het retourneren op te geven (niet verplicht).

Wat zijn de kosten voor het retourneren van mijn bestelling?
Wij rekenen geen kosten voor het retourneren. Houdt u er wel rekening mee dat wij bij een retour uw betaling terugboeken minus de verzendkosten. Ook valt het terugsturen van producten voor uw eigen rekening. 

Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terugkrijg?
Zodra we je retourpakket hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag minus verzendkosten binnen 7 werkdagen terug. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de retour hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je deze retour hebt gestuurd. Het bedrag wordt teruggeboekt naar de door jou gekozen betaalmethode.

Welke producten kan ik niet retourneren?
De volgende producten zijn uitgesloten van onze retourservice:

  • Verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken en waarbij de specificaties, kenmerken en aard van het product al in de verpakking volkomen helder zijn.
  • Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten, zoals op maat geknipte bekabeling en dergelijke.

Mijn vraag staat er niet tussen
Heb je nog andere opmerkingen of vragen over onze retourservice? Neem gerust contact met ons op!