385 Wp zonnepanelen

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
JAM54S31-385/MR  full black
-34%EXTRA PALLETVOORDEEL!
JAM54S31-385/MR full black
€89,50 €59,00Excl. btw

Met 385 Wp zonnepanelen kies je voor efficiënte en krachtige zonnepanelen voor op je dak. Deze zonnepanelen genereren bovengemiddeld veel energie dankzij hun hoge Wattpiek vermogen. Je kunt 385 Wp zonnepanelen zowel per stuk als in grotere hoeveelheden aanschaffen. Bovendien heb je de keuze om ze zelf te installeren of dit te laten verzorgen door onze installatiepartner. Bekijk ons uitgebreide assortiment van dit type zonnepanelen en maak je keuze.

Wat betekent 385 Wp?

De afkorting 'Wp' staat voor Wattpiek vermogen bij zonnepanelen. Het geeft het maximale vermogen aan dat onder ideale omstandigheden per jaar kan worden opgewekt met een zonnepaneel. Dit getal telt op per zonnepaneel dat je installeert. Als je bijvoorbeeld tien panelen met een Wp van 385 installeert, resulteert dit in een totaal maximaal vermogen van 3850 kWh per jaar.

Meer energie per vierkante meter

Hoe hoger het Wp, des te meer energie je per vierkante meter zonnepaneel genereert. Met 385 Wp zonnepanelen behaal je bovengemiddeld rendement onder ideale omstandigheden. Dit type zonnepaneel behoort dan ook tot onze meest efficiënte opties. Hierdoor kun je je investering sneller terugverdienen.

De voordelen in het kort

  • - Hoog Wattpiek vermogen
  • - Efficiëntie
  • - Beperkte ruimte nodig
  • - Besparing op energiekosten

Installatie van 385 Wp zonnepanelen

Net als bij al onze andere zonnepanelen, heb je de keuze om 385 Wp zonnepanelen zelf te monteren en installeren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om dit te laten uitvoeren door onze partner Swintech. Als je voor professionele installatie kiest, kun je een offerte aanvragen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om het proces en de kosten met je te bespreken. Als je de installatie zelf wilt uitvoeren, staat onze klantenservice altijd klaar om je te voorzien van handige tips en advies.

Voordeel bij grotere aantallen

Hoe meer zonnepanelen je bestelt, des te voordeliger het wordt. Hiermee ben je dus nog efficiënter bezig! Klik op het gewenste 385 Wp zonnepaneel, selecteer het gewenste aantal, en ontdek direct de voordelen van volumekorting. Voor het bepalen van het benodigde aantal zonnepanelen, houd rekening met de beschikbare ruimte op je dak en de oriëntatie ten opzichte van de zon voor optimale opbrengst.

Bestel je 385 Wp zonnepanelen

Heb je je keuze gemaakt voor het juiste paneel en het gewenste aantal? Dan kun je eenvoudig je 385 Wp zonnepanelen bestellen. Als je de installatie wilt uitbesteden aan onze partner Swintech, kun je een offerte aanvragen, waarna wij contact met je opnemen. Voor eventuele vragen staat onze klantenservice altijd voor je klaar, of je nu tips nodig hebt voor het kiezen van het juiste zonnepaneel of wilt weten hoe je de installatie zelf kunt uitvoeren, wij helpen je graag verder.