Zonnepanelen 2094 mm x 1038 mm

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Longi LR4-72-HPB-425M full black
-28%
Longi LR4-72-HPB-425M full black
€109,00 €79,00Excl. btw

Ben je op zoek naar zonnepanelen met de afmeting 2094 mm x 1038 mm? Bij Solarloods kun je moeiteloos en voordelig individuele zonnepanelen aanschaffen. Onze zonnepanelen bieden een optimale balans tussen prestaties en ruimtebesparing, waardoor je het maximale haalt je beschikbare dakoppervlak. Bekijk snel ons assortiment.

Het voordeel van 2094 mm x 1038 mm panelen

Elke afmeting zonnepaneel heeft zijn eigen voordelen, afhankelijk van je situatie en energiebehoeften. Het grootste pluspunt van de 2094 mm x 1038 mm panelen is de uitstekende balans tussen opbrengst en ruimte. Deze zonnepanelen hebben een gemiddelde grootte en passen daardoor goed op de meeste daken.

Het maken van de juiste keuze in formaat

Verschillende dakgroottes en -vormen vereisen verschillende aanpakken. Bij Solarloods bieden we dan ook verschillende afmetingen zonnepanelen, zodat je het perfecte formaat kunt kiezen dat geschikt is voor jouw dak.

Andere afmetingen zonnepanelen

Naast de zonnepanelen van 2094 mm x 1038 mm hebben wij nog vele andere afmetingen in ons assortiment. De juiste grootte kiezen voor je dak is afhankelijk van diverse factoren, zoals je energiebehoefte, het beschikbare dakoppervlak en de oriëntatie en hellingshoek van je dak.

Grote zonnepanelen hebben doorgaans een hogere opbrengst vanwege hun oppervlakte en capaciteit. Hierdoor heb je minder panelen nodig voor dezelfde opbrengst, wat de installatie versnelt. Middelgrote panelen bieden een uitstekende balans tussen opbrengst en ruimte. Kleine panelen zijn flexibeler qua plaatsen op het dak.

Onze merken

Solarloods voert zonnepanelen van diverse vooraanstaande merken. Elk van deze merken staat garant voor kwaliteit. Zo kun je bij ons onder andere zonnepanelen vinden van JA Solar, Trina Solar, Risen Energy en Meyer Burger. Op onze merkenpagina vind je uitgebreide informatie over deze merken.

Montage en installatie

Bij de installatie van zonnepanelen is het van belang om rekening te houden met de plek op het dak waar het meeste zonlicht valt. Vervolgens die je het dak te reinigen en de montagerails te bevestigen. Monteer de zonnepanelen op de rails en sluit ze aan met kabels. Maak gebruik van een omvormer om de zonnestroom om te zetten in bruikbare elektriciteit voor je woning. Verbind de omvormer met je elektriciteitskast.

Veiligheid staat voorop. Daarom kunnen wij ook de volledige installatie voor je verzorgen via onze partner Swintech Installatie B.V.. Zij beschikken over de nodige expertise om je van A tot Z te ontzorgen.

Een duurzame toekomst met Solarloods

Ben je er klaar voor om over te stappen op duurzame energie? Bestel dan nu onze losse zonnepanelen! Heb je nog vragen over welke afmetingen geschikt zijn voor jouw dak, of wil je meer weten over zonnepanelen in het algemeen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan graag voor je klaar!