1-fase stringomvormers

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1
MIC 1500 TL-X
MIC 1500 TL-X
€234,00Excl. btw
MIC 2000 TL-X
MIC 2000 TL-X
€283,00Excl. btw
MIC 3000 TL-X
MIC 3000 TL-X
€351,00Excl. btw
MIN 2500 TL-X
MIN 2500 TL-X
€391,00Excl. btw
MIN 3000 TL-X
MIN 3000 TL-X
€400,00Excl. btw
MIN 3600 TL-X
MIN 3600 TL-X
€456,00Excl. btw
MIN 4200 TL-X
MIN 4200 TL-X
€492,00Excl. btw
MIN 4600 TL-X
MIN 4600 TL-X
€517,00Excl. btw
MIN 5000 TL-X
MIN 5000 TL-X
€542,00Excl. btw
MIN 6000 TL-X
MIN 6000 TL-X
€584,00Excl. btw

Solarloods is jouw betrouwbare partner in zonne-energie. Als gespecialiseerde leverancier van zonnepanelen en bijbehorende apparatuur bieden wij een uitgebreid assortiment producten van topkwaliteit. Waaronder de 1-fase stringomvormers. Deze handige apparaten zetten het zonlicht om in bruikbare elektriciteit. Je bestelt ze gemakkelijk via onze website. Bekijk dus snel het assortiment.

Wat zijn 1-fase stringomvormers?

Een 1-fase stringomvormers is een elektronisch apparaat dat een belangrijke rol speelt in je zonne-energiesysteem. Het hoofddoel van deze omvormer is om de gelijkstroom (DC) die wordt geproduceerd door je zonnepanelen om te zetten in wisselstroom (AC). Die wisselstroom kan gebruikt worden om je huis van stroom te voorzien en overtollige energie terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Dit omzettingsproces maakt het mogelijk om de opgewekte zonne-energie nuttig te maken voor huishoudelijk gebruik.

Kiezen voor een 1-fase stringomvormer

1-fase stringomvormers bieden verschillende voordelen en toepassingen voor uw zonne-energiesysteem:

  • - Compatibiliteit: deze omvormers zijn optimaal geschikt voor huishoudelijke zonne-energiesystemen, omdat de meeste woningen in Nederland beschikken over een 1-fase elektrische aansluiting. Dit betekent dat een 1-fase stringomvormer naadloos kan worden geïntegreerd in je bestaande netwerk, zonder grote aanpassingen.
  • - Ideaal voor kleine tot middelgrote systemen: als je een relatief klein tot middelgroot zonne-energiesysteem hebt, is een 1-fase stringomvormer de juiste keuze. Deze omvormers zijn efficiënt in het omzetten van de opgewekte zonne-energie en kunnen voldoen aan de energiebehoeften van de meeste huishoudens.
  • - Kostenbesparing: 1-fase stringomvormers zijn doorgaans kosteneffectiever dan hun 3-fase tegenhangers.
  • - Eenvoudige monitoring: de meeste 1-fase omvormers zijn uitgerust met monitoringssystemen waarmee je de prestaties van je zonne-energiesysteem kunt volgen. Dit geeft inzicht in de energieproductie en helpt je je systeem te optimaliseren voor maximale efficiëntie.

1-fase versus 3-fase omvormers

Naast 1-fase omvormers hebben we bij Solarloods ook 3-fase omvormers. Een belangrijk verschil tussen 1-fase en 3-fase omvormers is het type elektrische aansluiting dat ze bieden voor de energieopwekking van zonnepanelen. Als je woning beschikt over een 1-fase aansluiting, is een 1 stringomvormer vaak de beste keuze vanwege de compatibiliteit en kosteneffectiviteit. Aan de andere kant, als je woning beschikt over een 3-fase aansluiting of als je een groter zonne-energiesysteem overweegt, kan een 3-fase omvormer meer geschikt zijn.

Waarom kiezen voor Solarloods?

  • - Concurrerende prijzen: door directe import kunnen we onze stringomvormers tegen concurrerende prijzen aanbieden.
  • - Diversiteit in productaanbod: of je nu een klein systeem of een groot project hebt, bij Solarloods vind je de perfecte stringomvormer.
  • - Snelle levering: bestel je voor 12.00 uur? Dan verzenden wij je bestelling binnen 3 dagen. Zo profiteer jij snel van zonne-energie.
  • - Expertise en advies: ons team van experts staat klaar om je te adviseren over de beste stringomvormer voor jouw zonne-energiesysteem.
  • - Kwaliteitsgarantie: al onze stringomvormers zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, zodat je verzekerd bent van een betrouwbaar systeem.

Stringomvormer bestellen bij Solarloods

Solarloods biedt kwalitatieve 1-fase stringomvormers die passen bij veel zonne-energiesystemen. Ben je klaar om over te stappen op duurzame energie? Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het selecteren van de juiste omvormer. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.