400 Wp zonnepanelen

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
JAM54S30-400/MR black frame
-6%
JAM54S30-400/MR black frame
€115,00 €108,00Excl. btw
Titan S 400 Wp Full Black
-34%
Titan S 400 Wp Full Black
€99,90 €66,00Excl. btw

Om zelf je energie op te wekken heb je goede zonnepanelen nodig, zoals de 400 Wp zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn leverbaar vanuit voorraad, dus je hoeft niet lang te wachten tot je ze in huis hebt. Kijk welke zonnepanelen je kunt bestellen en maak je keuze.

Wat betekent 400 Wp?

Het Wattpiekvermogen (Wp) van je zonnepaneel is het vermogen dat maximaal per jaar behaald kan worden onder ideale omstandigheden. In het geval van de 400 Wp zonnepanelen betekent dit dat één paneel onder de best mogelijke omstandigheden tot 400 kWh kan genereren. Het totale Wattpiekvermogen van al je zonnepanelen bij elkaar bepaalt dus hoeveel jij er jaarlijks in het gunstigste geval uit kunt halen.

Afmetingen zonnepaneel 400 Wp

Je kunt bij ons terecht voor twee formaten 400 Wp zonnepanelen. Zo kun je zelf kijken wat het best past op jouw dak. Op het vermogen van de zonnepanelen zelf heeft de grootte dus geen invloed, het bepaalt slechts hoeveel ruimte het inneemt. Bij ons vind je 400 Wp zonnepanelen in 1722x1134x30mm en in 1754x1096x30mm. Als je hulp nodig hebt om te bepalen hoeveel zonnepanelen je kunt plaatsen op je dak, neem dan contact op met onze klantenservice.

De grootste voordelen

  • - Meerdere formaten beschikbaar
  • - Efficiëntie
  • - Neemt relatief weinig ruimte in
  • - Je bespaart op je energierekening

400 Wp zonnepanelen monteren en installeren

Je kunt de 400 Wp zonnepanelen, net als al onze andere zonnepanelen laten monteren en installeren door onze partners van Swintech. Je kunt er ook voor kiezen om de installatie zelf voor je rekening te nemen, of een andere partij in te schakelen. Net wat jij het prettigst vindt. Ga je voor de installatieservice van Swintech? Vraag dan een offerte aan, dan wordt alles in één keer berekend.

Samen met je buren?

Voor onze zonnepanelen hanteren we volumevoordeel. Bij een bepaald aantal zonnepanelen krijg je korting. In het geval van de 400 Wp zonnepanelen is dit aantal 36 en de korting 5%. Het loont dus om samen met bijvoorbeeld je buren te bestellen, zodat je nog voordeliger uit bent. Let op, de grens voor het volumevoordeel verschilt per type zonnepaneel, ga je dus voor een ander Wattpiekvermogen dan 400Wp, kijk dan even bij welk aantal je volumevoordeel krijgt.

400 Wp zonnepanelen van Solarloods

Je hebt dus de keuze uit twee verschillende formaten. Als jij de juiste afmetingen en het juiste aantal hebt bepaald, kun je eenvoudig bestellen. Omdat wij leveren uit voorraad worden je zonnepanelen al binnen 3 werkdagen verzonden als je voor 12.00 bestelt. Voor vragen of tips kun je in de tussentijd uiteraard terecht bij onze klantenservice.