Zonnepanelen plaatsen

Professionele hulp bij zonnepanelen plaatsen

Bij Solarloods staat duurzaamheid centraal. Het plaatsen van zonnepanelen is een grote stap richting duurzame energie. De plaatsing van zonnepanelen vereist een deskundige uitvoering om het maximale uit je investering te halen. Maar hoe pak je dit aan? Wij helpen je graag!

Montage zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen begint met het kiezen van de juiste locatie. Zonnepanelen presteren het beste wanneer ze op het zuiden gericht zijn, in een hoek die overeenkomt met de breedtegraad van de locatie. Vervolgens is het belangrijk om een stabiel montagesysteem te gebruiken dat geschikt is voor jouw specifieke daktype.

Voor platte daken worden bijvoorbeeld andere montagesysteem gebruikt dan voor schuine daken. Belangrijk is dat elk paneel stevig bevestigd en correct uitgelijnd wordt om optimale energieopbrengst te verzekeren. Wij bieden een divers aanbod aan montagesystemen, die zorgen voor een solide basis.

Veiligheid bij montage

Veiligheid is onze hoogste prioriteit bij het plaatsen van zonnepanelen. Onze montagematerialen zijn ontworpen met het oog op eenvoudige en veilige installatie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over onveilige werkomstandigheden op het dak. Wij werken samen met merken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en wereldwijd gebruikt worden in zonnepaneelinstallaties.

Hulp bij installatie

Ga je liever niet zelf het dak op? Dan kun je altijd een beroep doen op de expertise van onze vaste partner Swintech Installatie B.V.. Swintech richt zich met name op de zakelijke eindgebruiker met een behoefte van zo’n 50 tot 5000 zonnepanelen. Het team kan de volledige installatie van jouw zonnepanelen verzorgen, inclusief het aansluiten van de panelen en het opzetten van de monitoring. Zo ben je verzekerd van een veilige en optimale werking van je zonnesysteem.

Zonnepanelen bij Solarloods

Bij Solarloods hebben we een groot assortiment aan zonnepanelen die passen bij elk huis en elk bedrijf. Onze zonnepanelen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van prestaties, duurzaamheid en uiterlijk. Of je nu op zoek bent naar zonnepanelen voor een plat dak of een schuin dak, je vindt het bij Solarloods. Onze producten voldoen aan de hoogste normen en zijn gemaakt om het rendement van jouw investering te maximaliseren.

Neem contact op met Solarloods

Klaar om de stap te zetten naar zonne-energie, of nog vragen over het laten plaatsen van zonnepanelen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en te voorzien van deskundig advies. Meer weten over onze diensten en producten? Bezoek dan onze andere pagina’s. Van het selecteren van het juiste systeem tot het installeren van zonnepanelen, Solarloods is jouw partner in de transitie naar een groenere toekomst!