415 Wp zonnepanelen

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Trina Vertex S 415 Black frame
-34%
Trina Vertex S 415 Black frame
€119,00 €79,00Excl. btw

415 Wp zonnepanelen

Ben je op zoek naar zonnepanelen voor op je dak? Bij Solarloods vind je hoogwaardige 415 Wp zonnepanelen. Dankzij onze grote voorraad kunnen we ze snel leveren en hoef je niet in te zitten over het aantal zonnepanelen dat je wil bestellen. Kijk snel wat de mogelijkheden zijn en kies de beste zonnepanelen voor jouw huis.

Wat houdt 415 Wp in?

415 Wp staat voor het Wattpiekvermogen van de zonnepanelen. Dit is het maximale rendement dat onder ideale omstandigheden bereikt kan worden. Het getal 415 staat hierbij voor het kWh per jaar, per paneel. Als je meerdere panelen plaatst, telt dit dus bij elkaar op. Let wel op dat dit gaat om het maximale rendement van je zonnepanelen. Dit wil niet gelijk zeggen dat je ook daadwerkelijk 415 kWh per jaar uit je zonnepaneel haalt.

Meer zonnepanelen, meer energie

Het Wattpiekvermogen telt dus op. Als je bijvoorbeeld tien 415 Wp zonnepanelen plaatst, kun je tot maximaal 4150 kWh per jaar genereren. Dan moet je er natuurlijk wel ruimte voor hebben. Een ander belangrijk aspect is de plaatsing. Heb je een schuin dak of een recht dak? En op welke plekken komt het meeste zonlicht? Als je hierover twijfelt, kun je bij ons advies inwinnen.

De grootste voordelen

  • - Efficiëntie
  • - Neemt relatief weinig ruimte in
  • - Je bespaart op je energierekening
  • - Montage en installatie

415 Wp zonnepanelen installeren

Het is mogelijk om je 415 Wp zonnepanelen te laten monteren en installeren. Hiervoor hebben wij een samenwerking met Swintech. Zij zijn ervaren in het plaatsen van zonnepanelen. Wil je de installatie aan hen uitbesteden? Bestel de zonnepanelen dan niet los, maar vraag een offerte aan. Hierbij kun je aangeven dat je de installatie via Swintech wil laten verlopen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een reactie.

Volumevoordeel

Wil je nog meer voordeel uit je zonnepanelen halen? Op de 415 Wp zonnepanelen bieden we een volumevoordeel bij een aantal van 36 zonnepanelen. Je krijgt dan 5% korting. Ben je dus van plan om om tegelijk met de buren zonnepanelen te plaatsen? Dan kun je in bulk bestellen en ontvang je een mooie korting. Zo kun je de investering nog sneller terugverdienen.

415 Wp zonnepanelen bestellen

Zoals gezegd kun je de zonnepanelen bestellen inclusief installatie en montage. In dat geval vraag je een offerte aan. Wil je ze direct bij je thuis laten leveren en zelf de installatie en montage regelen? Dan kun je de zonnepanelen gewoon toevoegen aan je winkelwagen. Bij bestelling op werkdagen voor 12.00 uur, worden de zonnepanelen binnen drie werkdagen al verzonden. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.