Bij het kiezen van zonnepanelen is de afmeting van het zonnepaneel heel belangrijk. De afmetingen bepalen namelijk niet alleen de fysieke omvang van het paneel, maar ook de opbrengst en de flexibiliteit bij de plaatsing. Solarloods begrijpt het belang van diversiteit in afmetingen. Daarom bieden wij verschillende opties. Zo vind je altijd een zonnepaneel dat goed geschikt is voor jouw dak. Bekijk dus snel ons assortiment.

Welk formaat zonnepanelen heb ik nodig?

Het juiste formaat zonnepanelen kiezen is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder jouw energiebehoefte, beschikbare dakoppervlak en de oriëntatie en hellingshoek van je dak. Hieronder staan de verschillende afmetingen zonnepanelen die Solarloods aanbiedt.

De voordelen van verschillende maten zonnepanelen

Elke grootte zonnepaneel heeft zijn eigen voordelen. Deze zijn afhankelijk van de situatie en van jouw eigen behoeften. We zetten de voordelen op een rij!

Grote panelen (2278 mm x 1134 mm)

  • Hoog rendement: grotere panelen hebben over het algemeen een hogere opbrengst vanwege hun grotere oppervlakte en capaciteit om meer zonne-energie op te vangen.
  • Minder installatietijd: omdat er minder panelen nodig zijn voor dezelfde opbrengst, kan de installatie sneller worden voltooid.
  • Mooie uitstraling: voor grote daken zorgen grote panelen voor een mooi, egaal uiterlijk.

Middelgrote panelen (2112 mm x 1052 mm, 2094 mm x 1038 mm)

  • Goede balans tussen opbrengst en ruimte: deze panelen bieden een solide opbrengst en passen goed op de meeste daken.

Kleine panelen (1689 mm x 996 mm, 1722 mm x 1134 mm)

  • Flexibiliteit in plaatsing: kleinere panelen zijn flexibeler in de plaatsing op het dak, vooral als er beperkingen zijn in de beschikbare ruimte.
  • Meer bruikbare dakruimte: door hun kleinere formaat is er meer bruikbare dakruimte voor andere toepassingen.

Kies voor een duurzame toekomst met Solarloods

Bij Solarloods streven we naar een duurzame toekomst door het aanbieden van diverse opties in zonnepanelen. Onze voordelen:

  • Ruime voorraad: we hebben de nieuwste modellen van diverse merken op voorraad, klaar om aan jouw energiebehoeften te voldoen.
  • Eigen import: door zelf te importeren, kunnen we concurrerende prijzen aanbieden zonder in te boeten aan kwaliteit.
  • Snelle levering: als je voor 12.00 uur bestelt, verzenden we je bestelling binnen 3 dagen. Zo profiteer jij snel van zonne-energie.