Zonnepanelen 1689mm x 996mm

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
JAM60S10-345-MR black frame
-28%
JAM60S10-345-MR black frame
€129,00 €93,00Excl. btw

Zonnepanelen 1689 mm x 996 mm

Als je op zoek bent naar zonnepanelen met de afmeting 1689 mm x 996 mm, ben je bij Solarloods aan het juiste adres. Onze individuele zonnepanelen bieden een optimale combinatie van prestaties en ruimtebesparing, zodat je maximaal profiteert van je beschikbare dakoppervlak. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment.

De voordelen van 1689 mm x 996 mm zonnepanelen

Zonnepanelen van 1689 mm x 996 mm brengen verschillende voordelen met zich mee. Dankzij hun compactere formaat zijn ze uiterst flexibel bij de plaatsing op je dak, wat voor gunstig is als er beperkte ruimte is. Bovendien betekent de kleinere omvang dat er meer bruikbaar dakoppervlak overblijft, wat je voor diverse andere doeleinden kunt benutten.

Het juiste formaat kiezen voor jouw dak

Elk dak is anders en daarom bieden we bij Solarloods verschillende zonnepaneelafmetingen aan. Hierdoor kun je het formaat kiezen dat naadloos aansluit op jouw dak. Als je twijfelt over welke afmeting het meest geschikt is, staan onze experts bij de klantenservice klaar om je van advies te voorzien. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Onze merken

Wij bieden de zonnepanelen van 1689 mm x 996 mm aan van het voorstaande merk JA Solar. JA Solar staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. De zonnepanelen zijn ontworpen met het oog op betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze hebben strenge kwaliteitscontroles ondergaan om prestaties en veiligheid te waarborgen.

Montage en installatie

De installatie van zonnepanelen begint met het zorgvuldig selecteren van de beste locatie op je dak om optimaal zonlicht op te vangen. Het is essentieel dat je dak schoon en stevig is voordat je de montagerails bevestigt. Zorg ervoor dat de zonnepanelen stevig aan de rails zijn bevestigd en de bekabeling correct is aangesloten. Maak gebruik van een omvormer om de opgevangen zonne-energie om te zetten in bruikbare elektriciteit voor je huishouden. Vervolgens sluit je de omvormer aan op je elektrische paneel om de opgewekte stroom naadloos te integreren in je huishoudelijke stroomvoorziening.

Veiligheid voorop

eiligheid staat altijd voorop bij de installatie van zonnepanelen. Als je niet zeker bent over het installatieproces, raden we je ten zeerste aan een ervaren installateur in te schakelen. Bij Solarloods werken we samen met Swintech Installatie B.V., een betrouwbare partner met de nodige expertise en ervaring om je tijdens de installatie volledig te ontzorgen..

Een duurzame toekomst met Solarloods

Sta je op het punt om de overstap te maken naar duurzame energie met onze 1722 mm x 1134 mm zonnepanelen? Bestel vandaag nog deze hoogwaardige panelen en draag actief bij aan een schonere en groenere toekomst. Heb je vragen over welke afmetingen het meest geschikt zijn voor jouw dak of wil je meer informatie over zonnepanelen in het algemeen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!