Full black zonnepanelen

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1
JAM54S31-385/MR  full black
-34%EXTRA PALLETVOORDEEL!
JAM54S31-385/MR full black
€89,50 €59,00Excl. btw
Jinko KM420N-54HLR-B
Jinko KM420N-54HLR-B
€89,00Excl. btw
Longi LR4-72-HPB-425M full black
-28%
Longi LR4-72-HPB-425M full black
€109,00 €79,00Excl. btw
Longi LR5-54-HPB-400M full black
-34%
Longi LR5-54-HPB-400M full black
€99,50 €66,00Excl. btw
Titan S 400 Wp Full Black
-34%
Titan S 400 Wp Full Black
€99,90 €66,00Excl. btw

Wij begrijpen dat duurzaamheid en uitstraling hand in hand kunnen gaan. De zwarte zonnepanelen zijn hiervan het bewijs. Deze zonnepanelen worden ook wel all-black zonnepanelen genoemd. In tegenstelling tot aluminium frame zonnepanelen en blak frame zonnepanelen wordt bij dit type zonnepaneel de zonnecel geplaatst op een zwarte achtergrond. Daardoor vallen de zonnecellen weg tegen deze achtergrond en lijkt het een geheel te vormen. De zonnecellen zijn van een afstand niet meer te onderscheiden van de zwarte achtergrond waarop ze geplaatst zijn. De combinatie daarvan met het volledig zwarte frame maakt dat deze zonnepanelen op een rustige wijze integreren met elk dak. In geen enkel ander land in Europa worden relatief zo veel zonnepanelen met een zwart frame verkocht. Nederlanders hechten veel waarde aan de uitstraling van het zonnepaneel. 

De voordelen van full black zonnepanelen

Full-black zonnepanelen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook diverse praktische voordelen:

- Uitstraling: Voor huiseigenaren die het uiterlijk van hun huis serieus nemen, bieden deze panelen een oplossing zonder compromissen. Veel huiseigenaren vinden zonnepanelen nu eenmaal geen verfraaiing van het dakvlak, maar deze volledig zwarte variant is een mooie en duurzame toevoeging aan de woning of het bedrijfspand.
- Perfect voor nieuwbouw: Moderne architecten en bouwers kiezen uitsluitend nog maar voor full-black zonnepanelen vanwege hun vermogen om volledig op te gaan in het dakvlak. Regelmatig worden deze volledig zwarte zonnepanelen gecombineerd met donkere dakpannen waardoor ze bijna volledig verdwijnen.

Belangrijke overwegingen

Hoewel full black zonnepanelen op het gebied van design uitblinken, kan de zwarte kleur leiden tot iets hogere temperaturen en een iets rendement. Dat is nu eenmaal de realiteit. Echter, met de technologische vooruitgang bij zonnepanelenfabrikanten blijft de opbrengst steeds hoger worden. Voor veel huiseigenaar blijft de full-black variant onverminderd populair.

Zonnepanelen die full black zijn, zijn in vergelijking met aluminium frame zonnepanelen en black frame zonnepanelen iets duurder. De combinatie van de iets hogere prijs en de iets lagere opbrengst is echter iets wat veel huiseigenaren voor lief nemen omdat het verschil in uitstraling voor hen doorslaggevend is. Benieuwd welke andere uitvoeringen wij aanbieden? Klik dan hier.

Onze aanbiedingen

Wij bieden full black zonnepanelen aan van diverse merken, zoals JA Solar, Risen Energy, Longi en Jinko. Dat zijn stuk voor stuk producten die bekroond zijn met de zogenaamde Tier 1 status. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en zorgen ervoor dat je binnen enkele dagen kunt starten met besparen.