440 Wp zonnepanelen

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Risen Titan  440 Wp Black frame
-27%
Risen Titan 440 Wp Black frame
€119,00 €87,00Excl. btw

Wil je zelf je energie opwekken? Dan zijn de 440 Wp zonnepanelen een verstandige keuze. Deze krachtige zonnepanelen halen een rendement tot wel 440kWh per jaar per stuk. Je kunt ze online bij ons bestellen en hebt ook de mogelijkheid ze te laten monteren en installeren. Bekijk wat we voor je op voorraad hebben en kies je aantal.

Wat houdt 440 Wp in?

Zoals gezegd kan een 440 Wp zonnepaneel tot wel 440 kWh per jaar opwekken. Dit is ook waar de letters Wp voor staan: Wattpiek vermogen. Dit is het vermogen dat je onder de ideale omstandigheden kunt opwekken met één zonnepaneel. Per zonnepaneel dat je extra plaatst krijg je dus weer een mogelijk rendement van 440 kWh erbij. Het loont dan ook om meerdere panelen te plaatsen, om zoveel mogelijk energie op te wekken.

Goed rendement

Afhankelijk van je energieverbruik, de ligging van je huis en dak ten opzichte van de zon en het aantal zonnepanelen kun je je rendement inschatten. Hoe meer zonlicht je pakt en hoe meer zonnepanelen je hebt, hoe hoger het rendement. Maar je kunt ook teveel opwekken, zorg dus dat je in kaart hebt wat je nodig hebt aan energie en laat je adviseren over de beste plekken op het dak. Uiteindelijk wil je natuurlijk je investering zo snel mogelijk terugverdienen.

De grootste voordelen

  • - 440 Wattpiek vermogen per zonnepaneel
  • - Efficiëntie
  • - Neemt relatief weinig ruimte in op je dak
  • - Je bespaart op je energierekening en draagt bij aan een beter milieu

440 Wp zonnepanelen monteren en installeren

De zonnepanelen in onze webshops zijn los te bestellen, zonder installatie en montage. In dat geval kun je zelf de zonnepanelen installeren, of daar een derde partij voor inschakelen. Wil je het liever allemaal in één keer geregeld hebben? Vraag dan een offerte aan voor montage, dan gaat onze partner Swintech voor je aan de slag. Deze mogelijkheid is er niet alleen voor de 440 Wp zonnepanelen, maar ook voor alle andere varianten.

Voordeel door volume

Bij Solarloods profiteer je van volumevoordeel. Bestel je 36 440 Wp zonnepanelen, dan krijg je 5% korting. Meer zonnepanelen betekent dus niet alleen meer energie, maar ook nog eens een lagere prijs per paneel. Je ziet de optie om het volumevoordeel toe te passen onder het kopje ‘Volumevoordeel’.

Online je 440 Wp zonnepanelen bestellen

Je kunt je 440 Wp zonnepanelen rechtstreeks vanuit onze webshop bestellen. Bestel je ze voor 12.00 uur, dan worden ze al binnen 3 werkdagen verzonden. Je hoeft dus niet lang te wachten op je bestelling. Laat je de installatie uitvoeren door Swintech dan krijg je persoonlijk bericht over het moment van levering en installatie.