425 Wp zonnepanelen

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Longi LR4-72-HPB-425M full black
-28%
Longi LR4-72-HPB-425M full black
€109,00 €79,00Excl. btw

Wij leveren 425 Wp zonnepanelen vanuit voorraad, dus je hebt ze binnen no-time in huis. Met deze efficiënte zonnepanelen en de scherpe prijzen verdien je je investering snel weer terug. Weet je al precies wat je wil, of heb je nog wat advies nodig? Hoe dan ook, je vindt je weg gemakkelijk in onze webshop, of je nou zelf wil zoeken of onze klantenservice wil raadplegen.

Een Wattpiekvermogen van 425

425 Wp staat voor het Wattpiekvermogen van je zonnepaneel, het maximale vermogen dat je er jaarlijks uit kunt halen. Dit maximale vermogen is gebaseerd op een situatie onder de ideale omstandigheden. In de praktijk zul je natuurlijk te maken hebben met minder zonnige dagen, schaduw van andere gebouwen of voorwerpen en de stand van de zon. Het Wattpiekvermogen staat gelijk aan het aantal kWh per jaar dat je kunt opwekken. Dus stel je hebt tien 425 Wp zonnepanelen, dan is het maximum op jaarbasis 4250 kWh.

De grootste voordelen

  • - 425 Wattpiek vermogen per zonnepaneel
  • - Efficiëntie
  • - Neemt relatief weinig ruimte in op je dak
  • - Je bespaart op je energierekening en draagt bij aan een beter milieu

Besparen op je energierekening

Door zelf energie op te wekken, bespaar je logischerwijs op je energierekening. Hoe meer je daarin zelfvoorzienend bent, hoe minder je hoeft te betalen per maand. Een zonnepaneel is daarom een investering die terug te verdienen is. Hoe snel dit gaat is afhankelijk van het Wattpiekvermogen, de prijs, de energiekosten en natuurlijk de zon. Hoe dan ook, is het een goede investering voor de lange termijn én je draagt bij aan een groenere energievoorziening in Nederland.

Je 425 Wp zonnepanelen (laten) monteren en installeren

Goede montage en installatie van je zonnepanelen is natuurlijk heel belangrijk. Daarom bieden we je de mogelijkheid om dit te laten verzorgen door onze partner Swintech. Als je zelf de 425 Wp zonnepanelen kunt installeren, of de panelen door een ander bedrijf wil laten installeren dan kan dit natuurlijk ook.

Palletvoordeel

Een pallet 425 Wp zonnepanelen bestaat bij ons uit 27 stuks. En dat aantal van 27 is jouw geluksgetal. Bestel je er namelijk 27, dan krijg je een korting van 5%. Je doet er dus goed aan om bijvoorbeeld gezamenlijk met je buren te bestellen. Het volumevoordeel verschilt per type zonnepaneel.

425 Wp zonnepanelen bestellen

Omdat wij leveren vanuit een grote voorraad kunnen wij de zonnepanelen binnen drie werkdagen al verzenden als je voor 12.00 uur bestelt. Je hoeft dus niet lang te wachten op je 425 Wp zonnepanelen en kunt snel aan de slag. Vraag je een offerte aan inclusief installatie en montage, dan nemen wij contact met je op over de levering en het moment van installeren.