545 Wp zonnepanelen

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
JA Solar JAM72S30-545-MR Alu frame
-20%
JA Solar JAM72S30-545-MR Alu frame
€149,00 €119,50Excl. btw

545 Wp zonnepanelen behoren tot de krachtigste die er op dit moment op de markt zijn. Ideaal dus als je zoveel mogelijk energie uit je zonnepanelen wil halen. Net als bij onze andere zonnepanelen heb je bij de 545 Wp zonnepanelen de mogelijkheid om ze zelf te plaatsen, of ze te laten plaatsen door de installateurs van onze partners. Bekijk ons assortiment en maak je keuze.

Wat betekent 545 Wp?

De Wp staat voor Wattpiek vermogen, het maximale vermogen dat je zonnepaneel kan opwekken onder ideale omstandigheden. Met één 545 Wp zonnepaneel kun je dus tot wel 545 kWh per jaar opwekken. Stel dus dat je er tien plaatst, dan kun je met je zonnepanelen tot wel 5450 kWh per jaar uit je panelen halen. Kortom, hoe hoger je Wp, hoe meer energie je eruit kunt halen.

Meer kWh per vierkante meter

Met 545 Wp zonnepanelen kun je meer kWh per vierkante meter genereren. Handig dus als je minder ruimte hebt, of juist veel stroom verbruikt. De afmetingen wijken namelijk niet veel af van panelen met een lager Wattpiek vermogen. Je kunt de investering dus makkelijk terugverdienen als je de 545 Wp zonnepanelen op optimale wijze benut.

De grootste voordelen

  • - Hoog Wattpiek vermogen
  • - Efficiëntie
  • - Neemt relatief weinig ruimte in
  • - Je bespaart op je energierekening

545 Wp zonnepanelen installeren

Voor installatie van de 545 Wp zonnepanelen kun je bij ons terecht voor de montagematerialen om het zelf te doen. Maar je kunt er ook voor kiezen de installatie via ons te laten verlopen, net wat jij prettig vindt. In dat geval voert onze partner Swintech de montage en installatie uit, hiervoor kun je een offerte aanvragen. We zijn natuurlijk ook altijd bereid om je van tips te voorzien als je zelf aan de slag gaat. Ook voor andere vragen kun je contact met ons opnemen.

Volumevoordeel

Op al onze zonnepanelen geldt volumevoordeel, zo ook op de 545 Wp zonnepanelen. Hoe meer je er bestelt, hoe goedkoper het wordt. Kijk bij het specifieke zonnepaneel dat je wil bestellen wat het volumevoordeel voor jou kan zijn. Houd bij het bepalen van het aantal zonnepanelen wel altijd rekening met de ruimte op je dak én de plek van de panelen. Niet elke kant van je dak krijgt even veel zon en voor een optimaal rendement wil je je 545 Wp zonnepanelen op de zonnigste plekken.

545 Wp zonnepanelen bestellen

Bij het bestellen kun je gemakkelijk aangeven hoeveel panelen je wil bestellen. De totale prijs, inclusief volumevoordeel, wordt dan direct voor je berekend. Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur, dan worden je zonnepanelen binnen 3 dagen al verzonden. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Kies je ervoor om de zonnepanelen te laten installeren? Vraag dan een offerte aan en we nemen contact met je op.