465 Wp zonnepanelen

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
JAM72S20-465-MR black frame
-24%
JAM72S20-465-MR black frame
€129,00 €97,50Excl. btw

Met 465 Wp zonnepanelen heb je efficiënte en krachtige panelen voor op je dak. Met dit type zonnepaneel genereer je bovengemiddeld veel energie, dankzij het hoge Wattpiek vermogen. De 465 Wp zonnepanelen zijn per stuk of in bulk te koop en je kunt ze zelf installeren of laten installeren via onze installatiepartner. Bekijk alle zonnepanelen van dit type en maak je keus.

Wat betekent 465 Wp?

Wp staat bij zonnepanelen voor het maximale vermogen, of letterlijk het Wattpiek vermogen. Dit getal geeft het maximale aantal kWh per jaar aan dat je onder ideale omstandigheden kunt opwekken met je zonnepaneel. Het Wattpiek vermogen telt op per zonnepaneel dat je erbij plaatst. Dus als je tien panelen plaatst met een Wp van 465 dan telt dit op tot een maximaal vermogen van 4650 kWh per jaar.

Meer kWh per vierkante meter

Hoe hoger dus de Wp, hoe meer kWh per vierkante meter zonnepaneel. Met een 465 Wp zonnepaneel genereer je bovengemiddeld veel vermogen onder ideale omstandigheden, het is dan ook een van onze meest efficiënte types zonnepanelen. Dit maakt dat je de investering sneller weer terug kunt verdienen, ondanks de hogere stukprijs.

De grootste voordelen

  • - Hoog Wattpiek vermogen
  • - Efficiëntie
  • - Neemt relatief weinig ruimte in
  • - Je bespaart op je energierekening

465 Wp zonnepanelen installeren

Net als met al onze andere zonnepanelen kun je de 465 Wp zonnepanelen zelf monteren en installeren, maar dit kun je ook door onze partner Swintech laten doen. Als je besluit om het te laten doen, dan kun je een offerte aanvragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je te laten weten hoe het in zijn werk gaat en wat het gaat kosten. Ga je het zelf doen? Dan staat onze klantenservice uiteraard ook voor je klaar om je tips te geven.

Volumevoordeel

Hoe meer zonnepanelen je bestelt, hoe goedkoper het wordt. Zo ben je dus nog efficiënter bezig! Klik op je gewenste 465 Wp zonnepaneel, kies je aantal en zie direct wat het volumevoordeel is. Bereken voor het bepalen van het aantal zonnepanelen de ruimte die je hebt op je dak en houd ook rekening met de kant van het huis waar je ze wil plaatsen. Met voorkeur de kant waar het meeste zonlicht op komt natuurlijk.

465 Wp zonnepanelen bestellen

Heb je je keuze kunnen maken voor het juiste paneel en het gewenste aantal? Dan kun je je 465 Wp zonnepanelen in een paar klikken bestellen. Wil je de zonnepanelen laten monteren en installeren door onze partner Swintech? Vraag dan een offerte aan, wij nemen dan contact met je op. Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice. Of je nou tips nodig hebt voor het juiste zonnepaneel of wil weten hoe je je zonnepanelen zelf kunt monteren, zij helpen je verder.