375 Wp zonnepanelen

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Is het tijd voor zonnepanelen op je dak? Bij Solarloods vind je hoogwaardige 375 Wp zonnepanelen. Dankzij onze grote voorraad kunnen we ze snel leveren en hoef je niet in te zitten over het aantal zonnepanelen dat je wil bestellen. Kijk dus snel wat de mogelijkheden zijn en kies de beste zonnepanelen voor jouw huis.

Wat houdt 375 Wp in?

375 Wp staat voor het Wattpiekvermogen van je zonnepanelen. Dit is het maximale rendement dat onder ideale omstandigheden bereikt kan worden. Het getal 375 staat hierbij voor het aantal kWh per jaar, per paneel. Het telt dus bij elkaar op als je meerdere panelen plaatst. Let wel op, dit gaat om het maximale rendement, dus de piek, van je zonnepanelen. Dit zegt dus niet dat je ook daadwerkelijk 375 kWh per jaar uit je zonnepaneel haalt.

Meer zonnepanelen, meer energie

Het Wattpiekvermogen telt dus op. Als je bijvoorbeeld tien 375 Wp zonnepanelen plaatst kun je tot maximaal 3750 kWh per jaar genereren. Maar dan moet je er natuurlijk wel ruimte voor hebben. En een andere belangrijk aspect is de plaatsing. Heb je een schuin dak of een recht dak en op welke plekken komt het meeste zonlicht? Als je hierover twijfelt kun je bij ons advies inwinnen.

De grootste voordelen

  • - Efficiëntie
  • - Neemt relatief weinig ruimte in
  • - Je bespaart op je energierekening
  • - Montage en installatie mogelijk

375 Wp zonnepanelen installeren

Het is mogelijk om je 375 Wp zonnepanelen te laten monteren en installeren. Hiervoor hebben wij een samenwerking met Swintech. Zij zijn zeer ervaren in het plaatsen van zonnepanelen. Als je de installatie aan hen wil uitbesteden, dan is het verstandig om de zonnepanelen niet los te bestellen, maar in plaats daarvan een offerte aan te vragen. Hierbij kun je aangeven dat je de installatie via Swintech wil laten verlopen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een reactie.

Volumevoordeel

Wil je nog meer voordeel uit je zonnepanelen halen? Op de 375 Wp zonnepanelen bieden we volumevoordeel bij een aantal van 36 zonnepanelen. Je krijgt dan 5% korting. Ben je dus van plan om tegelijk met de buren zonnepanelen te plaatsen? Dan kun je in bulk bestellen en ontvang je een mooie korting. Zo kun je de investering nog sneller terugverdienen.

375 Wp zonnepanelen bestellen

Zoals gezegd kun je de zonnepanelen bestelling inclusief installatie en montage. In dat geval vraag je een offerte aan. Wil je ze direct bij je thuis laten leveren en wil je zelf de installatie en montage regelen? Dan kun je de zonnepanelen gewoon aan je winkelwagen toevoegen. Bij bestelling op werkdagen, voor 12.00, worden de zonnepanelen binnen drie werkdagen al verzonden.