Trina solar zonnepanelen

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Trina Vertex S 420 Black frame
-33%
Trina Vertex S 420 Black frame
€119,00 €80,00Excl. btw
Trina Vertex S 415 Black frame
-34%
Trina Vertex S 415 Black frame
€119,00 €79,00Excl. btw

Bij Solarloods geloven we in de kracht van duurzame energie en streven we ernaar om hoogwaardige zonnepanelen toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met Trina Solar, een gerenommeerd en wereldwijd vertrouwd merk op het gebied van zonne-energie.

Over Trina Solar

Trina Solar zet al sinds 1997 de standaard in de zonne-energie industrie. Als toonaangevende producent van zonnepanelen heeft Trina Solar een stevige reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en innovatie. Met een diepgeworteld engagement voor duurzaamheid en voortdurende technologische vooruitgang, biedt Trina Solar hoogwaardige zonnepanelen die voldoen aan de eisen van veeleisende consumenten en projecten.

Trina Vertex S 420 Black Frame

Eén van de pronkstukken van Trina Solar is de Trina Vertex S 420 Black Frame. Dit zonnepaneel combineert ultieme efficiëntie met een strak en elegant ontwerp. Met een vermogen van 420 watt per paneel en geavanceerde technologie biedt dit zonnepaneel ongeëvenaarde prestaties en een hogere opbrengst aan zonne-energie. Het zwarte frame voegt niet alleen esthetische waarde toe, maar zorgt er ook voor dat de panelen naadloos integreren in diverse dakstijlen.

Trina Vertex S 415 Black Frame

Voor wie op zoek is naar een uitstekende combinatie van efficiëntie en duurzaamheid, is de Trina S 415 Black Frame een uitstekende keuze. Met een vermogen van 415 watt per paneel en een betrouwbaar ontwerp zijn deze zonnepanelen een krachtige investering voor iedereen die duurzame energie wil opwekken en zijn ecologische voetafdruk wil verminderen. Het zwarte frame voegt een stijlvolle touch toe aan het geheel.

Kies voor een duurzame toekomst met Solarloods

Bij Solarloods hebben we Trina Solar zonnepanelen in ons assortiment opgenomen, omdat we streven naar de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Waarom moet je verder voor ons kiezen?

- Wij beschikken over een uitgebreide voorraad zonnepanelen, zodat je snel en gemakkelijk geschikte panelen kunt vinden.
- Onze zonnepanelen worden rechtstreeks geïmporteerd, wat resulteert in scherpe prijzen voor onze klanten.
- Bestel je voor 12.00 uur? Dan wordt je bestelling binnen 3 dagen verzonden.
- Wij hechten enorm veel waarde aan kwaliteit. Daarom bieden wij alleen zonnepanelen aan die behoren tot de Tier 1 categorie.

Neem contact op met Solarloods

Ben je geïnteresseerd in het investeren in duurzame energie met Trina Solar zonnepanelen? Neem dan contact met ons op. Bel of app ons op 0854015954 of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie en deskundig advies. Samen werken we aan een groenere toekomst!