Over ons

Solarloods is een onderdeel van DMS Solar B.V.

Solarloods is een totaalaanbieder van complete zonnepaneleninstallaties. Als volwaardig partner in de verduurzamingsketen heeft Solarloods een breed assortiment zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en andere aanverwante producten zoals bekabeling. Solarloods hecht veel waarde aan kwaliteit en biedt om die reden alleen producten aan van hoge kwaliteit, ook wel Tier 1 producten genoemd. Op basis van onze ervaring denken wij graag met u mee en adviseren wij u over de juiste producten voor uw specifieke situatie. Het is onze missie om bij te dragen aan een groenere en duurzamere wereld door zonne-energie bereikbaar te maken voor iedereen.

Solarloods levert alleen gecertificeerde kwaliteitsmerken, die zich van de concurrentie weten te onderscheiden op basis van rendement, duurzaamheid, betrouwbaarheid en gemak. Dankzij onze directe inkoopmogelijkheden en ruime voorraad kunnen wij snel leveren tegen de scherpste prijzen. Het maakt daarbij niet uit of u slechts één zonnepaneel koopt of een volledig pakket inclusief omvormer, bevestigingsmateriaal en bekabeling.

Op onze website www.solarloods.nl kunt eenvoudig 24/7 bestellingen bij ons plaatsen en afrekenen. Via het klantenportaal heeft u toegang tot ons brede assortiment. Bent u een particulier en wilt u zonnepanelen aanschaffen? Solarloods verbindt u graag met een installateur bij u in de buurt!