LONGi Solar

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Longi LR4-72-HPB-425M full black
-28%
Longi LR4-72-HPB-425M full black
€109,00 €79,00Excl. btw
Longi LR5-54-HPB-400M full black
-34%
Longi LR5-54-HPB-400M full black
€99,50 €66,00Excl. btw

Bij Solarloods werken we samen met LONGI Solar, een vooraanstaande speler op het gebied van zonne-energie. LONGI Solar, opgericht in 2000, heeft zich snel gevestigd als een wereldleider in de productie van monokristallijne zonnepanelen. Hun voortdurende toewijding aan technologische vooruitgang en duurzaamheid maakt LONGI Solar een ideale partner voor ons bij Solarloods. Je vindt bij ons diverse panelen van LONGI Solar. Bekijk dus snel ons assortiment.

Monokristallijne technologie

LONGI Solar heeft zich gespecialiseerd in monokristallijne zonnecellen en zonnepanelen, die bekend staan om hun uitzonderlijke efficiëntie en duurzaamheid. Monokristallijne technologieën bieden een hoger rendement en een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor huiseigenaren en bedrijven die op zoek zijn naar effectieve oplossingen voor duurzame energie.

Onze geselecteerde LONGI Solar producten

LONGI LR4-72-425M Full Black

Het Longi LR4-72-HPB-425M zonnepaneel in full black design is een krachtige keuze. Met een vermogen van 425 watt en een elegant uiterlijk is dit paneel een uitstekende toevoeging aan elk zonnepanelensysteem.

LONGI LR5-54-HPB-400M Full Black

Het LONGI LR5-54-HPB-400M Full Black zonnepaneel in full black design biedt een vermogen van 400 watt, gecombineerd met een stijlvolle uitstraling. Dit paneel is perfect voor wie hoge prestaties wil met een verfijnde look

Bij Solarloods hebben we zorgvuldig gekozen voor deze LONGI Solar producten vanwege hun betrouwbaarheid, efficiëntie en uiterlijk. Deze zonnepalen zijn ontworpen om langdurige, duurzame energieopwekking te garanderen en passen naadloos in verschillende soorten installaties.

Waarom kiezen voor LONGI Solar?

LONGI Solar biedt enkele unieke voordelen:

- Hoog rendement: LONGI Solar staat bekend om zijn zonnepanelen met een hoog rendement, wat betekent dat je meer energie kunt opwekken voor je huishouden of bedrijf.
- Betrouwbaarheid: dankzij hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid kun je vertrouwen op de prestaties en levensduur van LONGI Solar panelen.
- Duurzaamheid: door te kiezen voor LONGI Solar draag je bij aan een duurzamere toekomst door gebruik te maken van schone, hernieuwbare energie.

Kies voor een duurzame toekomst met Solarloods

Bij Solarloods delen we hetzelfde streven naar een duurzame toekomst. Wij geloven in het potentieel van zonne-energie en de rol die LONGI Solar hierin speelt. Daarom bieden we je graag de mogelijkheid om deze geavanceerde monokristallijne zonnepanelen te integreren in je energieportfolio.

- Ruime voorraad: onze voorraad zonnepanelen omvat de nieuwste modellen van LONGI Solar, klaar om    aan jouw energiebehoeften te voldoen.
- Eigen import: we importeren onze producten zelf, waardoor we concurrerende prijzen kunnen aanbieden zonder in te boeten aan kwaliteit.
- Snelle levering: als je voor 12.00 uur bestelt, verzenden we je bestelling binnen 3 dagen. Zo kun jij snel profiteren van zonne-energie.

Neem contact op met Solarloods

Klaar om over te stappen op duurzame energie met LONGI Solar? Neem vandaag nog contact op met Solarloods voor meer informatie over deze krachtige zonnepanelen. Bel of app ons op 0854-015954 of stuur een e-mail naar [email protected]. We staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze en om je te ondersteunen in je reis naar een duurzamere toekomst.