Jinko Solar

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Jinko KM420N-54HLR-B
Jinko KM420N-54HLR-B
€89,00Excl. btw

Als we het hebben over toonaangevende producenten van zonnepanelen, komt Jinko Solar prominent naar voren. Jinko Solar is wereldwijd bekend om zijn innovatieve benadering en hoogwaardige zonne-energieoplossingen. Het bedrijf, opgericht in 2006, heeft zich snel ontwikkeld tot een van de grootste en meest gerespecteerde namen in de zonne-energie industrie.

Over Jinko Solar

Jinko Solar’s hoofdkantoor is gevestigd in Shanghai, China. Het bedrijf staat bekend om zijn voortdurende inzet voor onderzoek en ontwikkeling. Deze toewijding heeft geleid tot de productie van zonnepanelen met een indrukwekkende efficiëntie en duurzaamheid. Ze produceren diverse zonnepanelen, waaronder monokristallijne en polykristallijne panelen, om te voldoen aan diverse behoeften van consumenten en bedrijven.

Zonnepaneel - N-type Tiger Neo 415W All Black

Een opvallend product dat Jinko Solar aanbiedt is het N-type Tiger Neo 415 All Black - zonnepaneel. Dit zonnepaneel is ontworpen met de nieuwste technologieën en biedt uitstekende efficiëntie en betrouwbaarheid. Met zijn vermogen van 415W en de All Black-afwerking integreert het naadloos in verschillende architecturale stijlen. Dit zonnepaneel levert niet alleen krachtige prestaties, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit op elk dak.

Dit hoogwaardige zonnepaneel maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder N-type halfgeleiders, waardoor het een hogere efficiëntie en lagere degradatie heeft dan traditionele zonnepanelen. Bovendien zorgt de All Black-afwerking ervoor dat het zonnepaneel esthetisch aantrekkelijk is en daardoor zeer geschikt voor woningen en gebouwen waar uiterlijk belangrijk is.

Waarom kiezen voor Jinko Solar?

Jinko Solar staat bekend om zijn onophoudelijke streven naar innovatie en kwaliteit. De zonnepanelen zijn ontworpen met geavanceerde technologieën die de efficiëntie maximaliseren en de levensduur van het product verlengen. Bovendien heeft Jinko Solar een bewezen staat van dienst als betrouwbare producent van zonne-energieoplossingen, waardoor je met vertrouwen kunt investeren in een duurzame toekomst.

Kies voor een duurzame toekomst met Solarloods

Solarloods biedt de hoogwaardige zonnepanelen van Jinko Solar aan. Met een ruime voorraad aan zonnepanelen en eigen import zorgt Solarloods voor snelle levering, zelfs binnen 3 dagen als je voor 12.00 uur bestelt. Het streven naar kwaliteit staat centraal bij Solarloods, daarom vind je bij ons alleen Tier 1 producten. Deze producten garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn.

Neem contact op met Solarloods